23 okt 2013

Italiaans lederen herentassen bij omegadeals.nl

  No comments    
Herentassen worden steeds populairder. De verkoop is in het afgelopen jaar weer gestegen.
De tas is niet langer een mode accessoire, die alleen bestemd is voor vrouwen. Herentassen zijn mannelijk, praktisch, aantrekkelijk en een ideale aanvulling op de hedendaagse garderobe van de man.
Weg met al die gedachten dat tassen alleen voor vrouwen zijn, want de herentassen zijn bijna een noodzakelijke accessoire voor de moderne man. Denk maar aan het opbergen van laptops, tablets, mobiele telefoons,etc... Vroeger droeg de man zijn portemonnee en mobiele telefoon in de binnenzak van zijn colbert. 
Vandaag de dag worden deze ook meegedragen in een modieuze tas die gezien mag worden.

Omega Deals heeft een mooie collectie van herentassen van Italiaans Design, gemaakt in Italië van het beste Italiaanse leer. Het leer is gelooid met plantaardige looi middelen. Na het looien is het leer opgerekt en gepolijst. De verschillende kleuren zijn verkregen door het leer te laten weken in natuurlijke kleurstoffen.



Aktetas


Al jarenlang wordt de aktetas gebruikt door mannen. Deze tijdloze tas is niet uit de mode te slaan, een aanvulling voor de garderobe van een werkende man. De klassieke vorm, de gespen, de leren buitenkant en het praktisch interieur met compartimenten. Ideaal voor het dragen van laptop / tablet en documenten.


Schoudertas



De lederen heren schoudertas is een praktische en comfortabele tas.  De meest gebruikte tas voor mannen. Deze tas is perfect voor studenten, maar deze ook geschikt voor een informele zakelijke outfit. Met een stoere schoudertas maakt de man een fashion statement en straalt hij meer mannelijkheid en stijl uit.



Camera tas



Een kleinere versie van de rugtas, de camera-tas, is een langere rechthoekige tas die is bedoeld om vastgebonden te worden over de schouders. Handig voor toeristen. Een camera-tas is een discreet, maar zeer stijlvolle manier om je bezittingen te dragen. Wat laat de camera-tas uitspringen boven een klassieke herentas? Het is zijn vermogen om een vleugje mannelijkheid aan een outfit toe te voegen. Een eenvoudige stijl met een heleboel functies.

Reistas



Elke reizende man heeft behoefte aan een goede reistas voor weekend uitstapjes of zakenreizen. Groot en omvangrijk is tegenwoordig omgetoverd tot strak en stijlvol. De reistas kan gebruikt worden als sporttas, maar kan ook erg handig zijn voor mannen die in grote steden wonen en geen auto hebben; de draagbare kofferbak voor in de metro.



Leren tassen koop je online bij www.omegadeals.nl

0 reacties:

Een reactie posten